Do kolegów z Częstochowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dudoslav
    Drive
    • 2010
    • 40

Do kolegów z Częstochowy

Kędzior dzięki wielkie ale oczywiście bez ciśnienia - nie dokładaj sobie roboty tylko z mojego powodu
    Co nie zmienia faktu, że będziemy wdzięczni (my posiadacze starych gateway-ów) jak link do takiego softu się pojawi
    Soft do tej pory wgrywałem AKU i nigdy baterii nie wywaliło. Nakładka od Grygi-ego poprawiała w moim przypadku poruszanie się po menu na maxidocie. Bez nakładki po wejściu w nawigację nie można było powrócić do menu wyboru (informacja dla zainteresowanych do czego służy nakładka Grygi-ego).
  • tryton
    Elegance
    • 2008
    • 935

Do kolegów z Częstochowy

Orientuje się ktoś z was na jakiej ulicy znajduje się Polskie Jadło przy jedynce zaraz za wyjazdem z Częstochowy w kierunku Krakowa . Na przeciwko tej restauracji znajduje się skład z materiałami drzewnymi ( wyposażenie ogrodów domki drewniane )

Komentarz

• bzyq_74
      RS
      • 2008
      • 3467
      • Volkswagen
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
      • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Tak na przyszłość:

Wpisałem w google: "Polskie Jadło Częstochowa" i wyskoczył pierwszy link:

India Restaurants - Find the best restaurants, cafés and bars in India on Zomato. View Menus, Photos, Ratings and User Reviews for Top restaurants in India.

bingo, trafiłem :shock: :szeroki_usmiech
      MARCIN
      Mój szkodnik

Komentarz

• JanuszSz
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 2835
        • Superb II combi (3T5)

U mnie drugi link
        India Restaurants - Find the best restaurants, cafés and bars in India on Zomato. View Menus, Photos, Ratings and User Reviews for Top restaurants in India.

Po przeczytaniu komentarzy nie wiem,czy bym się zdecydował coś tam zamówić i na dodatek zjeść. :shock:
        Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• tryton
          Elegance
          • 2008
          • 935

nie chodzi mi o informacje z googli bo to sobie sam sprawdziłem konkretnie chodzi mi o to miejsce przy tym składzie drzewnym. Dlatego ponawiam prośbę do kolegów z tamtych okolic . W googlach tamtego miejsca właśnie nie mogę odszukać

Komentarz

Pracuję...